Εξυπηρετούμε πελάτες λιανικής, χωρίς ραντεβού, για την αγορά κρίσιμων υλικών!

Στο πλαίσιο του ΦΕΚ:5486/12-12-2020, πολλά από τα υλικά που εμπορεύεται η εταιρεία μας αναγνωρίζονται από την κυβέρνηση σαν κρίσιμα όχι μόνο για τη λειτουργία βασικών δομών και εγκαταστάσεων της κοινωνίας μας (νοσοκομεία, βιομηχανίες, δημόσια κτίρια κα.) αλλά και ενός νοικοκυριού, ειδικά τώρα, που υπό τις παρούσες συνθήκες, καλούμαστε περισσότερο από ποτέ να παραμείνουμε στο σπίτι μας, για την ασφάλεια μας.

 

Με βάση το παραπάνω, οι πελάτες λιανικής μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα μας, χωρίς τον καθορισμό ραντεβού, ΜΟΝΟ για την αγορά των κρίσιμων υλικών που αναφέρονται παρακάτω.

 

Τα υλικά αυτά ορίζονται από τους ΚΑΔ: 47.54.54.07, 47.59.56.01, 47.59.56.07 και συνοψίζονται στις εξής κατηγορίες:

 

 

Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες φθορισμού και Starters

Λαμπτήρες Αλογόνου/Πυράκτωσης

Πρίζες-πολύπριζα

Φις-Βύσματα

Διακόπτες

Υλικό ράγας

Ασφάλειες-Φυσίγγια

Ντουί

Μετασχηματιστές

Συσκευές για την προστασία ηλεκτρικών κυκλωμάτων

 

Για όλα τα υπόλοιπα υλικά, μπορείτε πάντα να παραγγέλνετε μέσω Eshop ή τηλεφωνικά/mail στο κοντινότερό σας κατάστημα επιλέγοντας αποστολή στη διεύθυνση της επιλογής σας!!

 

Προς το παρόν, με βάση τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία από τον Covid-19  η υπηρεσία Click Away για παραλαβή -κατόπιν ραντεβού -υλικών που δεν θεωρούνται κρίσιμα/πρώτης ανάγκης όπως εργαλεία, φωτιστικά κα.  ραντεβού δεν είναι διαθέσιμη για τους πελάτες Λιανικής.

 

Οι επαγγελματίες πελάτες (επαγγελματικά ΑΦΜ) μας εξακολουθούν να εισέρχονται κανονικά για αγορές προϊόντων όλων των ειδών στα καταστήματά μας σύμφωνα με τον κύριο ΚΑΔ χονδρικής της Gero s.a.