Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

  • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) με ενδεικτικό χρόνο παράδοσης 1-4 εργάσιμες ημέρες*.
  • Σε κατοίκους Αθήνας και Θεσσαλονίκης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία (Σαμαρά Λαρισαϊκή), είτε για παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία της μεταφορικής (ΔΩΡΕΑΝ) είτε με διανομή στον χώρο σας (10€ ανεξαρτήτως βάρους και παραγγελίας).

Τιμοκατάλογος

  • Για αποστολή δεμάτων από το gero.gr υπάρχει χρέωση 3 € (με ΦΠΑ) για δέματα έως 3 κιλά, και χρέωση 1,30 € (με ΦΠΑ) ανά κιλό πέραν των 3 κιλών (ισχύει για Γενική Ταχυδρομική).
  • Σε περίπτωση που το δέμα έχει μεγάλο όγκο τότε ισχύει η ογκοχρέωση της Γενικής Ταχυδρομικής και υπολογίζεται από τον τύπο: (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος)/5000 = "βάρος".
  • Για αποστολή δεμάτων από το gero.gr και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 € (με ΦΠΑ) (ισχύει για Γενική Ταχυδρομική και Λαρισαϊκή Σαμαρά).
  • Σε κατοίκους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που επιλέξουν σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας Σαμαρά Λαρισαϊκή**, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Λαρισαϊκή Σαμαρά).
  • Σε κατοίκους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που επιλέξουν αποστολή των προϊόντων στο χώρο τους με την μεταφορική εταιρεία Σαμαρά Λαρισαϊκή υπάρχει χρέωση της τάξης των 10 € (με ΦΠΑ) (ισχύει μόνο για Λαρισαϊκή Σαμαρά).

* Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από τη Λάρισα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.
** Γραφεία Μεταφορικής Σαμαρά Λαρισαϊκή ΑΘΗΝΑ: Εμμ. Παππά 25, 12242, Αιγάλεω, 210 - 3476551
** Γραφεία Μεταφορικής Σαμαρά Λαρισαϊκή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 3ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσ/νίκης - Αθήνας, 56122. Θεσ/νίκη, 2310 757455-7