Ανθρώπινο Δυναμικό

Για την GERO. S.A., οι άνθρωποι αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο.Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της εταιρείας όπως ήταν φυσικό, επέφερε και αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων της. Την τελευταία τετραετία τετραπλασιάστηκε ο αριθμός απασχολούμενων στην εταιρεία, αποδεικνύοντας έτσι ότι η μεθοδική εργασία και η στόχευση της επιχείρησης στην εξυπηρέτηση των πελατών της, όχι μόνο επέφεραν οφέλη σ’ αυτήν αλλά δημιούργησαν και δεκάδες νέες θέσεις εργασίας. Καθημερινά περίπου 100 εργαζόμενοι της εταιρείας, δουλεύουν με μεράκι και σύμπνοια ενστερνιζόμενοι τις αρχές και το όραμά της, για να προσφέρουνε σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το management της GERO. S.A. βασίζεται σε συλλογικές αποφάσεις. Οι άνθρωποι της εταιρείας σε πνεύμα συνεργασίας και ευθύνης, εργάζονται, οραματίζονται, προγραμματίζουν, δημιουργούν και αποτελούν τον κύριο πυρήνα της επιτυχίας της.
Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την άριστη κατάρτιση και εμπειρία και λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες της Ελληνικής Αγοράς, το τεχνικό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στην εταιρεία αποτελεί ένα από τα υψηλότερα του κλάδου και είναι σε θέση να προσφέρει πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες.