Χειμώνας! Και τώρα; Τι θερμαντικό σώμα να επιλέξω;

 

Η θέρμανση τους χειμωνιάτικους μήνες είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Ψάχνουμε τρόπους θέρμανσης με οικονομική κατανάλωση, ιδανική απόδοση και μέγιστη οικονομία.

 

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας για θέρμανση η GERO SA προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για όλες τις απαιτήσεις.

 

Τα φορητά ηλεκτρικά σώματα είναι μια πολύ καλή λύση.

  • Προσφέρουν άμεση θέρμανση
  • Έχουν μεγάλη απόδοση
  • Μεταφέρονται εύκολα

 

#tip

Πριν επιλέξουμε σώμα θέρμανσης πρέπει να υπολογίσουμε την επιφάνεια του χώρου που θέλουμε να θερμάνουμε, τον προσανατολισμό του και φυσικά να εξετάσουμε τι είδους μόνωση έχει το σπίτι μας.

 

 

Αερόθερμο

Εάν ο χώρος που θέλετε να θερμάνετε είναι μικρός, το αερόθερμο αποτελεί την ιδανική λύση για γρήγορη θέρμανση μικρών δωματίων. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη και θερμοστάτη ώστε να προγραμματίζετε τη λειτουργία τους και τη θερμοκρασία. Δεν καταλαμβάνουν χώρο και μεταφέρονται εύκολα.

 

Κονβέκτορας

Ένας κονβέκτορας μπορεί να ζεστάνει γρήγορα ακόμη και μεγάλους χώρους. Λειτουργούν με ηλεκτρική αντίσταση που θερμαίνει τον αέρα και τον διανέμει σε όλο τον χώρο που θέλουμε να θερμάνουμε. Το γεγονός ότι οι κονβέκτορες έχουν ελαφριά κατασκευή μας επιτρέπει να τους μεταφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη.

 

Ηλεκτρική σόμπα

Οι ηλεκτρικές σόμπες θερμαίνουν πολύ γρήγορα τον χώρο γιατί ξεκινούν και ζεσταίνουν τον αέρα από τα χαμηλά στρώματα. Λειτουργούν με λάμπες που έχουν αέριο (αλογόνου) ή αντιστάσεις (χαλαζία) που πυρακτώνονται και μεταφέρουν τη θερμότητα στο περιβάλλον.  Χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι αθόρυβες ενώ σε περίπτωση ανατροπής απενεργοποιούνται άμεσα.

 

Ηλεκτρικές κουβέρτες

Η ηλεκτρική κουβέρτα χαρίζει μια ξεχωριστή αίσθηση στον ύπνο μας. Εκτός από τη ζέστη που εξασφαλίζει, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και μειώνει τις αλλεργίες. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα επίπεδα θέρμανσης και έτσι δεν είναι απαραίτητο να θερμάνετε ολόκληρο το δωμάτιο.

Δείτε τα προϊόντα εδώ!